Nieuws Kempen Soudal neemt Franse sectorgenoot Tramico over

Soudal neemt Franse sectorgenoot Tramico over

Soudal neemt Franse sectorgenoot Tramico over

TURNHOUT – Siliconenproducent Soudal heeft het Franse Tramico overgenomen. Tramico heeft een leidende positie op de markt voor waterdichte voegafdichting en geluidsisolatie. Het overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt.

Soudal was al actief in Frankrijk, en heeft er een “sterke positie ontwikkeld op de bouw- en retailmarkt met een breed assortiment PU-schuimen, afdichtingsmiddelen en lijmen”, klinkt het.

“Het marktpotentieel van beide bedrijven zal ons in staat stellen lokaal te groeien, onze positie in de bouwsector te versterken en extra potentieel te genereren om onze productmix internationaal te verbreden en te verdiepen”, aldus Soudal Group-CEO Dirk Coorevits.

Tramico bestaat al meer dan zestig jaar en heeft een hoofdkantoor en productiefaciliteit in het Noord-Franse Gournay-en-Bray. De fabriek in Gournay wordt de 25ste productiefaciliteit van Soudal wereldwijd. Op de werkgelegenheid bij Tramico heeft de overname geen impact, en het huidige management blijft aan boord.

Bij Soudal werken meer dan 4.000 mensen en boekt een omzet van 1,3 miljard euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.