Nieuws Kempen Spaans bedrijf kiest voor Herentalse outsourcingpartner

Spaans bedrijf kiest voor Herentalse outsourcingpartner

Het Vexigo-team

Spaans bedrijf kiest voor Herentalse outsourcingpartner

Het Spaanse badkamermerk Crocket Bath gaat in zee met het Herentalse outsourcing bedrijf Vexigo. Dat zal de volledige sales activiteiten van het merk in België behartigen en moet het productgamma in een B2B omgeving op de kaart zetten. Crocket Bath is daarmee de eerste buitenlandse klant voor het Herentalse Vexigo, dat aan een gestage groei bezig is.

 

Crocket Bath is een jong Spaans bedrijf en is gespecialiseerd in douchebakken uit resin, een materiaal uit gemalen steen en kunsthars. Het bedrijf is opgericht in 2018, een kende een steile groei zowel in Spanje als online. Nu wil het merk ook op de Belgische markt haar groeiplannen verder uitrollen. De focus ligt daarbij op de B2B-markt: distributeurs en sanitairwinkels.

Om hun commercieel netwerk vorm te geven, zocht en vond het Spaanse bedrijf in Vexigo een partner in sales. Het Herentalse Vexigo is gespecialiseerd in outsourcing van sales, maar ook in marketing en administratie. Sinds de oprichting begin dit jaar heeft het bedrijf al heel wat ervaring opgebouwd met gelijkaardige klanten.

Mede-oprichter Thomas Fockaert is bijzonder blij met deze opdracht. “We zijn verheugd dat Crocket Bath voor ons kiest als exclusieve partner om de Belgische markt te ontginnen. Het is een ambitieus project waar we graag onze expertise en mensen voor inschakelen om zo op termijn een mooi marktaandeel te verwerven voor onze partner.” Vexigo wordt het exclusieve aanspreekpunt voor Crocket Bath in België. Het zal zo onder meer instaan voor het opzetten van het retail -en distributienetwerk, het prospecteren in een B2B-omgeving en het vergroten van de naamsbekendheid van het merk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.