Nieuws Kempen Tom Hens nieuwe voorzitter SPK

Tom Hens nieuwe voorzitter SPK

Tom Hens nieuwe voorzitter SPK

Tom HensTom Hens is sinds 1 januari de nieuwe voorzitter van de Strategische Projectenorganisatie Kempen (SPK). Hij volgt gedeputeerde Bruno Peeters op.

De raad van bestuur van SPK is al van bij de start in 1987 samengesteld uit vertegenwoordigers van werkgeversorganisaties (VKW, Unizo, Voka en Boerenbond), vakbonden (ABVV, ACV) en de overheid (provincie Antwerpen en enkele gemeenten, momenteel Turnhout, Geel en Dessel).

De afspraak is dat het voorzitterschap jaarlijks wisselt. De nieuwe voorzitter Tom Hens woont in Vosselaar, is advocaat bij het kantoor Schuermans & Schuermans en zetelt al vele jaren in het bestuur van SPK namens Unizo.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer