Verlinden Vastgoed neemt vastgoedportefeuille van zakenkantoor Vandenweyer over

Verlinden Vastgoed neemt het vastgoedgedeelte van Vandenweyer over. Het Molse vastgoedkantoor, dat ondertussen ook een filiaal heeft in Olen, schrijft zo verder aan haar groeiverhaal.

Zakenkantoor Vandenweyer is met zijn drie verschillende diensten -bank, vastgoed en verzekeringen- een gevestigde waarde in de Kempen. Willy Vandenweyer, die instaat voor alle vastgoedtransacties, gaat vanaf 1 juli 2023 met pensioen en daarom neemt Verlinden Vastgoed het vastgoedgedeelte van Vandenweyer over.

Verlinden Vastgoed werd in november 2019 opgericht door Jan Joris, Stef Wouters en Christophe Verlinden in Mol, waar ze op zeer korte tijd marktleider werden. Er volgde al snel een tweede vestiging in Olen. De overname van de uitgebreide klantenportefeuille van Vandenweyer biedt Verlinden Vastgoed tal van doorgroeimogelijkheden. "Door de overname van de vastgoedportefeuille van zakenkantoor Vandenweyer kunnen we onze verhuurdienst verder uitbouwen”, aldus Jan Joris. “Sylvia Beyens versterkt daarom ons team sinds april en is - met haar juridische achtergrond en ervaring bij het notariaat - de geknipte persoon om deze dienst te leiden.”

Rentmeesterschap

De stijgende vraag op de huurmarkt is bovendien een uitgelezen kans voor Verlinden Vastgoed om met rentmeesterschap een bijkomende dienstverlening aan te bieden. Hierbij treden ze op als professionele beheerder tussen huurder en verhuurder en nemen ze de technische, administratieve, financiële én juridische opvolging over van de eigenaar. "We zorgen ervoor dat het vastgoed op lange termijn rendeert en in goede staat van onderhoud blijft: de ideale combinatie van waardecreatie en totale ontzorging van de klant”, aldus nog Jan Joris.