Nieuws Kempen Wagenverhuurder Mols opent nieuw afhaalpunt in Oostkamp

Wagenverhuurder Mols opent nieuw afhaalpunt in Oostkamp

Wagenverhuurder Mols opent nieuw afhaalpunt in Oostkamp

molsHet verhuurbedrijf van bestel- en vrachtwagens Mols uit Hulshout heeft een nieuw agentschap geopend in Oostkamp. Dat brengt het totaal afhaalpunten op 27 verspreid over Vlaanderen. “Het zijn er ooit 32 geweest, maar onze sector heeft serieus onder de crisis geleden”, zegt gedelegeerd bestuurder Jos Mols.

“We hadden vroeger een agentschap in Oostkamp, maar dat hebben we moeten stopzetten. We zijn blij dat we nu een nieuw hebben”, aldus Mols. Het is ondergebracht bij een Gulf-benzinestation.

Het wagenpark van Mols bestaat momenteel uit 160 voertuigen. Dat waren er ooit dubbel zoveel. Jos Mols: “We zijn zwaar door de crisis gegaan. Een aantal kleinere bedrijven is gestopt, andere verhuurbedrijven zijn overgenomen. Sinds een jaar krijgen we weer wat meer animo.”

Opnieuw in Wallonië
Mols heeft de ambitie om nog extra distributiepunten te openen en kijkt daarvoor vooral naar Wallonië, waar het vroeger al actief was maar nu niet meer. Traditioneel waren die agentschappen ondergebracht bij benzinestations, maar door de toename van de onbemande tankstations is het bedrijf gedwongen andere mogelijkheden te onderzoeken. In Bornem is er nu al een samenwerking met een depannagebedrijf, in Hasselt met een verhuisfirma. “Ik zou graag 1 tot 2 nieuwe agentschappen per jaar willen openen”, aldus Jos Mols.

Het bedrijf stelt naast de gedelegeerd bestuurder en zijn vrouw nog vijf mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer