Nieuws Kempen Wie wil de ‘Willen Winnen’ winnen?

Wie wil de ‘Willen Winnen’ winnen?

Wie wil de ‘Willen Winnen’ winnen?

Donderdagavond 28 oktober vindt De Dag van de Groeier plaats, een evenement van Jong-Voka Kempen. Tijdens deze netwerkavond wordt ook de ‘Willen Winnen Award 2021″‘ uitgereikt. De drie genomineerden voor deze prijs zijn Magics Instruments, HRB en Kelvin Solutions. Voor het avondvullend programma kunnen deelnemers terecht in Den Eyck in Kasterlee.

Elk jaar wordt een bedrijf met een mooi groeiparcours in de kijker gezet met de uitreiking van de Willen Winnen Award. Er zijn drie genomineerden. Het eerste bedrijf is Magics Instruments, dat in 2015 is opgericht door Ying Cao en Jens Verbeeck. Ze zijn actief met technologische oplossingen voor de ruimtevaart en de nucleaire sector. Het Geelse hoofdkantoor is de thuisbasis van een toonaangevend onderzoeks- en ontwikkelingsteam. Ze hebben de ambitie om de inkomsten van het bedrijf in de komende 10 jaar met meer dan 100 miljoen euro te laten groeien.

HRB uit Herentals is opgericht in 2014 door Jeffry van den Bulck en zijn schoonvader Leo Philipsen. Het bedrijf heeft intussen 27 werknemers in dienst en een groot aantal onderaannemers. Hun missie is vooruitdenken en op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier bouwen, onder andere in CLT of Cross Laminated Timber. Bovendien specialiseren ze zich in het ontwikkelen van projectwoningen en het bouwen of verbouwen op maat van mens, klimaat en omgeving.

De laatste genomineerde is Kelvin Solutions uit Turnhout. Bestuurder Hartwin Leen richtte het bedrijf op na zijn ervaringen met diepe geothermie bij Janssen Pharmaceutica. Drie jaar nadat hij de sprong waagde, groeide het team uit tot 12 collega’s. Bij Kelvin Solutions worden ze gedreven door de energievoorziening van de toekomst. Ze ontwikkelen projecten met duurzame warmte en koude.

Inspireren en motiveren

Naast de uitreiking van de award, een diner en ruimte om na te praten, zal er ook een keynotespreker de gasten toespreken. “Hiervoor hebben we Ann Wauters uitgenodigd”, zegt Bieke Buyens van Jong-Voka Kempen. “Ann Wauters is het icoon van het Internationale vrouwenbasket, die komt vertellen over haar succesvolle parcours. Na meer dan 20 jaar wereldwijd te basketten in diverse topteams, deelt ze graag haar kennis met ons. Ze vertelt ons over hoe je succesvol kan samenwerken en hoe je in een flow kan geraken. Ann creëert graag opportuniteiten voor mensen om zo de beste versie van zichzelf te zijn en inspireert en motiveert hen graag om met al hun uitdagingen om te gaan.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.