Foto: Linkedin

Winnaar is “familiale groep die al 280 jaar actief is in de Kempen”

Vandaag heeft Voka Mechelen-Kempen de negende en laatste kanshebber bekendgemaakt voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. De laatste nominatie gaat naar bouwbedrijf groep Van Roey uit Rijkevorsel. Van het bestuur van Voka Lokaal Kempen Noord krijgen ze de award voor hun regio. Ze maken hierdoor ook kans op de Voka Prijs Ondernemen. Op 30 september kennen we de winnaar.

Met groep Van Roey zijn alle Voka Lokaal-winnaars bekend. Groep Van Roey is maar liefst 280 jaar actief in de regio, en kreeg de award van Voka Lokaal Kempen Noord.

"Groep Van Roey is een familiale groep van tien bedrijven, gespecialiseerd in bouwen, vastgoedontwikkeling, toelevering, services en sportexploitatie", zegt Geert Verachtert, directeur Strategie en Business Development bij Groep Van Roey. "Wij willen de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren met de creatie van leefbare, duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, leren en sporten. Wij hebben als groep geen duurzaamheidsstrategie, maar een duurzame strategie. We proberen elke dag opnieuw, met onze 1.200 medewerkers, een tastbare bijdrage te leveren aan een aantal maatschappelijke uitdagingen."

Alle nominaties zijn nu bekend. Antilope De Bie, Group Suerickx, Tailormate, 'Stubbe Draai- en Freeswerk', Cosmade, Netropolix, Dirk Maris, Boerinneke en groep Van Roey nemen het tegen elkaar op. “Nu begint een nieuwe fase voor de bedrijven. Vanaf 1 juli start de publieksstemming. Vorig jaar hebben bijna 7.000 mensen hun stem uitgebracht voor hun favoriete bedrijf. Je stem telt mee om de Prijs Ondernemen te kunnen winnen”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.