Nieuws Kempen WitZand Mol deelt opbrengst uit

WitZand Mol deelt opbrengst uit

WitZand Mol deelt opbrengst uit

BNI WitZand Mol heeft zopas de opbrengst van haar avondmarkt van vorige maand geschonken aan twee goede doelen in de buurt. WitZand is een groep van 30 Kempische ondernemers die elke vrijdagochtend samenkomen in De Waterhoek in Balen.

Op 7 augustus vond de eerste WitZand Avondmarkt plaats. Op het grasterrein naar taverne De Waterhoek in Balen had het merendeel van de 30 leden een standje geplaatst. Hier konden mede-ondernemers en andere bezoekers kennis maken met de bedrijven van de WitZand-leden. Geheel in informele, ongedwongen sfeer vond het lokale netwerkevent plaats.

“Voor deze eerste editie mogen we terecht trots zijn dat we een opbrengst van 1.300€ konden verdelen onder onze 2 goede doelen”, vertelt Hannelore Hick, lid van WitZand en zaakvoerster van Magazijn and More. De opbrengt van de avondmarkt schonk WitZand aan Werkgroep Vrienden van Burkina Faso Dessel  en De Schakel Balen.

“Bij BNI WitZand hangt er een toffe en ongedwongen sfeer”, vult Hannelore nog aan. “Uiteraard wel binnen het kader van BNI. Met andere woorden: onze meetings starten stipt om 7u en stoppen ook om 8u30.  Vanaf 6u30 kan er ontbeten worden en na 8u30 kan je blijven om verder te netwerken, maar dat bepaal je allemaal zelf.”  Meer info staat te lezen op de website van de netwerkgroep WitZand Mol.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer