Nieuws Kempen Woonontwerp Peter Deckers vernieuwt showroom

Woonontwerp Peter Deckers vernieuwt showroom

Woonontwerp Peter Deckers vernieuwt showroom

Peter DeckersDe Heistse interieurontwerper en -bouwer Peter Deckers heeft zijn toonzaal helemaal vernieuwd. Die wordt aan het grote publiek voorgesteld tijdens een opendeurweekend op 28 en 29 maart. Woonontwerp Peter Deckers is van een schildersbedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt van de totaalinrichting. Het bedrijf stelt vandaag 115 mensen tewerk en werkt samen met gerenommeerd namen uit de interieurwereld zoals Pieter Porters en Filip Deslee.

Naast schilder- en decoratiewerken biedt Woonontwerp Deckers nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur (Intraciet), schrijnwerkerij en meubels op maat (Luyten), allerhande vloeren realiseren, elektriciteitswerken (Ecolectric), gyproc- en pleisterwerken (G&P), stoffering en raamdecoratie.

Thuishaven met cachet
Enkele projecten van Peter Deckers worden getoond in het nieuwe boek ‘Wonen met stijl – Hart voor Huizen 2’ van de in Hulshout wonende interieurauteur Patrick Retour. “Opvallende constante bij Peter Deckers is het zwartwit palet en dat wordt dan verder aangevuld met hippe grijstinten of warme accentkleuren om te komen tot een geheel dat ofwel meer modern of klassiek oogt. Het resultaat is steeds een thuishaven met cachet die sowieso aanzet tot gezellig onthaasten”, aldus Retour.

Ter gelegenheid van de opendeurdagen bij het bedrijf aan de Heiste Hoekstraat worden honderd exemplaren van het nieuwste boek weggegeven aan de bezoekers. De boeken van Patrick Retour gingen wereldwijd al in meer dan een half miljoen exemplaren over de toonbank in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer