Nieuws Wout Van Aert opent mee nieuw kantoor Heylen Vastgoed in Mechelen

Wout Van Aert opent mee nieuw kantoor Heylen Vastgoed in Mechelen

Cedric Van Hencxthoven, Wout Van Aert, Johan Heylen. Foto: Heylen Vastgoed

Wout Van Aert opent mee nieuw kantoor Heylen Vastgoed in Mechelen

MECHELEN, HERENTALS – Het vastgoedkantoor Heylen Vastgoed is verhuisd naar een nieuw en ruimer pand in Mechelen. Op de officiële opening vorige week kon het kantoor rekenen op een exclusieve gast: wielrenner én aandeelhouder Wout Van Aert.

Heylen Vastgoed verhuisde van de hoek van de Korenmarkt en de Moenstraat naar de Oscar Van Kesbeeckstraat, waar vroeger de dierenspeciaalzaak Maxi Zoo was. Die verhuisde twee jaar geleden naar winkelpark Malinas, sindsdien stond het pand leeg.

 

De nieuwe vestiging in de Oscar Van Kesbeeckstraat. Foto: Heylen Vastgoed.

Met een oppervlakte van 800m² is het nieuwe kantoor meteen een van de grootste van het land. “De Mechelse vastgoedmarkt zit in de lift. Een nieuwe en ruimere thuishaven was dringend nodig”, verklaart bestuurder Johan Heylen. De tien vaste medewerkers van het kantoor krijgen twee ruime vergaderzalen waar tot wel honderd mensen kunnen samenkomen.

Wout Van Aert woonde de officiële opening bij. Sinds eind juni, vlak voor de start van de Ronde van Frankrijk, is hij samen met zijn vrouw Sarah De Bie aandeelhouder van Heylen Vastgoed.

 

Heylen Vastgoed telt nu negentien vestigingen, waaronder in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg. Begin volgend jaar komen er nog twee nieuwe kantoren bij.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.