Voorzitter UNIZO Tongeren dries vrancken

25-jarige leidt ondernemers in Tongeren

Unizo Tongeren heeft een Dries Vrancken verkozen tot nieuwe voorzitter. De zaakvoerder van vastgoedkantoor Immo Leroi is amper 25 jaar, wat hem meteen de jongste Unizo-voorzitter van Vlaanderen maakt. Het is zijn opdracht om een nieuwe energie en visie naar de Tongerse ondernemers te brengen.

Dries Vrancken is geen onbekende in de Tongerse ondernemerskringen. Als tweede generatie in familiebedrijf Immo Leroi heeft hij uit eerste hand ervaring met de uitdagingen en kansen binnen het lokale ondernemersklimaat. Bij Unizo is men overtuigd dat hij met zijn enthousiasme en ondernemende visie de lokale ondernemersgemeenschap zal versterken.

Dries Vrancken neemt de leiding van de lokale ondernemersvereniging over van Benny Thonon, die in de afgelopen jaren een sterk bestuurdersteam uitbouwde. Benny zal actief blijven binnen Unizo Tongeren en voortaan de functie van ondervoorzitter opnemen.

De voorzitter is klaar voor zijn nieuwe rol. "Mijn doel is om een brug te bouwen tussen ervaren ondernemers en de jongere generatie, zodat we elkaar kunnen versterken en samen groeien. Unizo Tongeren zal een platform zijn voor het verbinden van ondernemers, kennisdeling en ondersteuning. Daarnaast zijn we het klankbord van de ondernemers en verdedigen we hun belangen bij het lokale bestuur. Ik heb er veel goesting in", besluit Dries Vrancken.