Nieuws Limburg 3 miljoen voor nieuwe indoor speeltuin

3 miljoen voor nieuwe indoor speeltuin

3 miljoen voor nieuwe indoor speeltuin

Groep Palmaers uit Bilzen, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van bouwmachines en materialen (Palmaers vakhandel, Bilzen Verhuur, Diatechnix), heeft de plannen aangekondigd om in de Demerstad een gloednieuwe binnenspeeltuin te bouwen: BiesePret. Het moderne complex van 3500 m2, dat al volgend voorjaar de deuren zal openen, gaat bovendien beschikken ook een buitenspeeltuin van 2000 m2, uitgebreide horeca-faciliteiten voor de ouders en een multifunctionele ruimte voor allerlei feesten. Deze investering van ongeveer 3 miljoen euro, zorgt voor een tiental vaste en vijftiental deeltijdse arbeidsplaatsen.

“Marktonderzoek wijst uit dat het huidige aanbod van indoor attracties voor kinderen grotendeels kan verdeeld worden in 2 groepen,” zegt zaakvoerder Ivo Palmaers uit. “Enerzijds zijn er professionele, maar vaak ook erg prijzige attractieparken, en anderzijds de low budget-initiatieven, die een invulling geven aan lege industriehallen en niet altijd uitblinken in comfort of hygiëne.
Na een grondige marktstudie zijn we overtuigd van een groot potentieel voor een eigentijdse, originele en betaalbare formule met een gevarieerd aanbod van attracties voor kinderen tot 12 jaar. Een creatieve indoor- en outdoorbeleving, waar ook ouders en grootouders zich comfortabel kunnen thuisvoelen.”

Het nieuwe project wordt opgetrokken naast de Alden-Biesensingel in Bilzen, in de recreatiezone achter natuurgebied De Katteberg, waar ook voetbalvelden, een tennisclub, zwembad, manège, dierenpark en karting aanwezig zijn. “Dankzij de uitstekende bereikbaarheid wordt gemikt op een doelpubliek in een straal van 50 kilometer rond Bilzen,” zegt Ivo Palmaers nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.