Nieuws Limburg Actief genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar’

Actief genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar’

Actief genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar’

De Limburgse uitzendgroep Actief is genomineerd voor de award ‘Onderneming van het jaar 2012’. De concurrentie is echter niet van de poes. Andere genomineerden zijn brouwerij Duvel Moortgat uit Breendonk, de Joris Ide Group uit Hille (bouwmaterialen in staal) en bakkerijgroep La Lorraine uit Ninove.

Actief Groep werd opgericht in 1988 en is één van de snelstgroeiende uitzendorganisaties van het land. Momenteel bekleedt het met zijn 60 vestigingen en meer dan 5.000 uitzendkrachten en 2.300 poetshulpen, de zevende plaats op de Belgische ladder van uitzendgroepen. De groep Actief haalt een omzet van 171 miljoen euro met 270 medewerkers.

Groei
“Met een gemiddelde groei van 32% over de laatste 15 jaar, gecombineerd met een marge van 9,5% (ebitda), behaalt Actief Groep jaar na jaar significant betere resultaten dan de markt,” motiveert de jury de nominatie van het Limburgse bedrijf. Het feit dat Actief ook een solide positie heeft uitgebouwd in de bouwinterimmarkt en de dienstencheques, staat ook mooi, zo vindt de jury nog.

“De concurrentie is niet mals,” beseft ook ceo Mark Maesen van Actief. “Maar deelnemen is belangrijker dan winnen. We zijn al zeer trots dat we tot genomineerde hebben geschopt, we kunnen niet meer verliezen.”

Actief Groep won in 2008 ook de prestigieuze Limburgse ‘Ambiorixprijs’ (zie foto). ‘De Onderneming van het Jaar’ wordt georganiseerd door Ernst & Young, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. Onder meer Groep H. Essers won de prijs in 2007. De nieuwe winnaar wordt op dinsdagavond 23 oktober bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.