Nieuws Limburg Adapti in de wolken met uitbreiding management

Adapti in de wolken met uitbreiding management

Adapti in de wolken met uitbreiding management

Stel: je hebt bijna evenveel vacatures openstaan als je momenteel mensen in dienst hebt… Voor IT-bedrijf Adapti in Houthalen-Helchteren is dat nochtans realiteit, aangezien er zo’n 8 nieuwe werknemers worden gezocht in het bedrijf dat momenteel 10 mensen telt. “De dienst die wij bieden is momenteel dan ook aan een razendsnelle opmars bezig,” zegt CEO Mario Schraepen van Adapti. “Wij houden ons bezig met ‘cloud computing’, waarbij alle documenten en programma’s niet meer op een eigen harde schijf staan, maar extern in een datacenter, zeg maar ‘in the cloud’ worden gehost. Dit heeft als voordeel dat je altijd en overal aan de gegevens kunt, zonder nog capaciteit, back-ups of onderhoud op eigen installaties te moeten betalen. Simpel gezegd: Hotmail of Facebook werken ook op die manier: iedereen die toegang heeft kan vanop eender welke locatie de meest recente versie van de documenten vinden. We bieden deze cloud computing aan via producten als Salesforce.com en Google Apps.”

Vooral grotere bedrijven zijn al overtuigd van het systeem, en gaan daarom met Adapti in zee: Carglass, Bank Card Company, Melexis, Honeywell, Wit-Gele Kruis, Durabrik,… het loopt inderdaad storm,” aldus nog Mario Schraepen. “Vandaar ook dat we zoveel nieuwe mensen zoeken.

De CEO heeft meteen ook 2 nieuwe managers aangesteld: “Gerd Balette zal de functie van COO op zich nemen en zal de verdere groei van Adapti in goede banen leiden. Rudy De Coninck krijgt de rol van CTO toegewezen. Ze bieden een enorme meerwaarde
door hun jarenlange expertise en hun klantenfocus,” besluit Schraepen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.