Nieuws Limburg Advies over de toekomst: dat halen we in Limburg…

Advies over de toekomst: dat halen we in Limburg…

Advies over de toekomst: dat halen we in Limburg…

Living Tomorrow en TomorrowLab, de organisaties die zich richten op innovatieve technologie, hebben een prominente Raad van Advies samengesteld. Die kleurt behoorlijk Limburgs, met de benoemingen van onder meer Ruth Janssens (ex-Small Teaser), Herman Reynders (ex-Gouverneur van Limburg) en Frank Beliën (stichter van Living Tomorrow).

Living Tomorrow heeft als belangrijkste uithangbord het Huis van de Toekomst in Vilvoorde, waar al decennialang de meest vernuftige snufjes op vlak van technologie in de praktijk worden getoond. Spin-off TomorrowLab is de organisatie die heel concreet bedrijven begeleidt in hun transformatie naar de toekomst. Heel wat grote ondernemingen in ons land zijn er klant.

Om de club te inspireren en aan te vuren, werd zopas een Raad van Advies samengesteld. Voorzitter van het selecte gezelschap is voormalig Europees President, Herman Van Rompuy. Hij wordt bijgestaan door innovators van het eerste uur, zoals Jürgen Ingels (SmartFin) en Pascale Van Damme (Dell Technologies). Vanuit Limburg zorgen Ruth Janssens (co-founder van Small Teaser en bezig aan een nieuw concept) en voormalig provinciegouverneur Herman Reynders voor een eigen visie en inbreng. Daarnaast maken ook de mensen van Living Tomorrow en TomorrowLab zelf deel uit van deze adviesraad, met onder meer stichter Frank Beliën en CCO Yin Oei, de voormalige Country Director België van Cegeka.

“Ik heb altijd het concept, de visie en het werk van Living Tomorrow en TomorrowLab gewaardeerd”, zegt Herman Reynders. “Ontdek en bepaal samen de toekomst. Het is een plezier, en tegelijkertijd een uitdaging om op basis van mijn ervaring te kunnen bijdragen aan dit speciale project.”

Ruth Janssens voegt toe: “TomorrowLab kijkt samen met organisaties naar de toekomst en bereidt hen strategisch voor op morgen. Een dynamisch plan, gebaseerd op verschillende hypotheses, vormt de basis. TomorrowLab is de onmisbare stap naar een organisatie die future-proof wil zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.