Nieuws Limburg Amerikaanse farmareus kiest Houthalens ontwerpbureau

Amerikaanse farmareus kiest Houthalens ontwerpbureau

Amerikaanse farmareus kiest Houthalens ontwerpbureau

Het Amerikaanse MSD, de tweede grootste geneesmiddelenfabrikant ter wereld, heeft een overeenkomst gesloten met Ontwerpbureau Jan uit Houthalen. De Limburgse standenbouwer mag bijna wekelijks aan de slag om voor de farmagigant beursstanden op te bouwen en de aankleding van congressen te verzorgen. “We zijn een relatief jong ontwerpbureau, dat is gegroeid uit de ervaring die we bij Jaga hebben opgebouwd,” zegt zaakvoerder Jan Hendrickx. “Drie jaar geleden werkte ik nog als standenbouwer vanuit de kippenstal van mijn grootvader. Van bij de start heb ik me willen onderscheiden door niet de standaardsystemen te gebruiken. Op een beurs moet je immers niet alleen opvallen, je stand moet ook uitnodigend zijn. Ik lever dan ook enkel maatwerk en gebruik daarvoor vaak niet de meest voor de hand liggende materialen.”

Met het Amerikaanse MSD haalt Ontwerpbureau Jan nu dus een wereldtopper van formaat binnen. “Leuk, al waren onze bijdragen aan de Memorial Van Damme en de finale van de Champions League in Madrid en Rome ook onvergetelijke ervaringen,” besluit Jan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.