Nieuws Limburg anaXis met 2 projecten genomineerd voor prijs

anaXis met 2 projecten genomineerd voor prijs

anaXis met 2 projecten genomineerd voor prijs

Het Hasseltse internetbedrijf anaXis is met 2 projecten genomineerd voor de Prijs voor Digitale Communicatie. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan steden en gemeenten die een opmerkelijk internetgerelateerd ICT-project gerealiseerd hebben. Zowel in 2010 als in 2011 ging anaXis lopen met de voorganger van deze prijs, de Indigov Award voor beste overheidswebsite.

Dat het Hasseltse bedrijf van Mark Vanlook (foto) opnieuw met de onderscheiding aan de haal gaat, is dus niet ondenkbaar. Eén van de 5 genomineerde projecten is het Intellistamp & Webcamloket van Stad Mechelen, waarbij burgers online 5 attesten met digitale stempel kunnen aanvragen. Een andere realisatie die het tot de finale schopte, heet ‘Sint-Truiden van bij jou thuis tot in de stad’. Het gaat om een mobiele applicatie die toeristen toelaat om de stad te ontdekken. Na het invullen van enkele vragen kan deze app de ideale daguitstap voorstellen.

Op donderdag 13 september wordt de laureaat bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.