Nieuws Limburg APK besteedt werk uit aan ambitieuze studenten

APK besteedt werk uit aan ambitieuze studenten

APK besteedt werk uit aan ambitieuze studenten

De Overpeltse aannemer APK Group heeft een akkoord ondertekend met Junior Consulting uit Diepenbeek. De overeenkomst houdt in dat de studenten van Junior Consulting een aantal opdrachten voor APK gaan uitvoeren, zoals de organisatie van evenementen, workshops, trainingen en consultancy. Dit laat de leden van Junior Consulting toe om concrete praktijkervaring in het bedrijfsleven op te doen.

Junior Consulting is het consultancybureau van studenten Bedrijfseconomische Wetenschappen (BEW) aan de UHasselt. Zij voeren regelmatig opdrachten uit voor bedrijven om vertrouwd te geraken met wat ze later in hun actieve beroepscarrière mogen verwachten. APK Group is overtuigd van de meerwaarde die de studenten kunnen bieden en is daarom een partnership aangegaan met Junior Consulting.

Maar er is nog een reden. “Ons bedrijf stelt momenteel meer dan 1.200 mensen tewerk en gezien onze ambitieuze groeiplannen, zijn wij voortdurend op zoek naar ondernemende, jonge mensen met zin voor initiatief”, zegt Maarten Broens, CEO van APK Group. “De activiteiten van Junior Consulting passen perfect in onze visie om medewerkers alle kansen te bieden tot voortdurende zelf-ontplooiing.”

En de studenten zelf reageren uiteraard ook enthousiast. “Ik denk dat de APK Group ons kwalitatieve projecten zal voorstellen, zodat wij gerichte praktijkervaring in diverse domeinen kunnen opdoen” zegt Jonas Asnong, voorzitter van Junior Consulting.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.