Nieuws Limburg Bankiers starten zelfstandig kantoor in Lanaken

Bankiers starten zelfstandig kantoor in Lanaken

Bankiers starten zelfstandig kantoor in Lanaken

Ine Donné en Roger Noben zijn onlangs gestart als zelfstandige kantoorhouders van ING Lanaken. Ze hebben samen al bijna 50 jaar ervaring in het bankwezen en willen vooral inzetten op persoonlijk contact met de lokale klanten.

Roger Noben is geboren en getogen Lanakenaar en werkt al 24 jaar voor ING, waaronder een aantal jaren als kantoordirecteur in Lanaken. De afgelopen tijd werkte hij als adviseur voor zakelijke klanten. Ine Donné heeft een aanvullende expertise in beleggingen, private banking, successie- en vermogensplanning. Ze kan meer dan 23 jaar bancaire ervaring voorleggen. Beide ondernemers vullen hun team bij ING Lanaken aan met Kim Dries en Maxim Van Hoof, twee jonge, enthousiaste collega’s.

Opmerkelijk is dat de nieuwe vennootschap die boven het kantoor staat, Dono zal heten. “Dat is niet alleen een samensmelting van onze familienamen, het betekent ook ‘gift’ in het Italiaans”, aldus Donné en Noben. “Zo willen wij een gift zijn voor onze klanten en prospecten, vooral door persoonlijk advies. We wonen beide aan de Maaskant en hebben daar een ruim zakelijk netwerk uitgebouwd. In de wereld van internetbankieren en digitalisering is het belangrijk om je te vertonen als lokale bankier en een gezicht te zijn voor de mensen. Zo willen wij het verschil maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.