Nieuws Limburg Bedrijf van atleet Cédric Van Branteghem is nu Limburgs

Bedrijf van atleet Cédric Van Branteghem is nu Limburgs

Bedrijf van atleet Cédric Van Branteghem is nu Limburgs

Zoals hier aangekondigd in april dit jaar, heeft Cegeka in Hasselt daadwerkelijk de Gentse sectorgenoot Edan Business Solutions overgenomen. Het doorgedreven onderzoek dat na het tekenen van de intentieovereenkomst van start ging, bracht aan het licht dat er geen lijken meer in de kast lagen bij Edan. Daardoor is het licht op groen gezet voor een definitieve overname.

cedric cegeka edanOpmerkelijk is dat het 150-koppige Gentse bedrijf werd aangestuurd door voormalig topatleet Cédric Van Branteghem. Die heeft Edan overgeërfd van zijn vader, maar kon de ICT-onderneming helaas niet op het goede spoor zetten. Het Gentse ICT-huis moest door de wankele financiële situatie bescherming tegen schuldeisers aanvragen (WCO), waardoor het een interessant doelwit werd voor potentiële overnemers. En dat was Cegeka, dat financieel en inhoudelijk uiteindelijk de beste papieren wist voor te leggen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.