Nieuws Limburg Begrafenisonderneming Pierards overgenomen

Begrafenisonderneming Pierards overgenomen

Begrafenisonderneming Pierards overgenomen

Donkers-Cuypers, een begrafenisonderneming in Hasselt, heeft de iets verderop gelegen collega Pierards overgenomen. Het bedrijf dat van eigenaar wisselt, was een familiezaak, uitgebaat door Wim Pierards. Die had de begrafenisonderneming overgenomen van zijn vader toen die kwam te overlijden.

Donkers-Cuypers (foto) ziet met de nieuwe aanwinst het verzorgingsgebied toenemen. Het bedrijf van Robert Donkers voert niet alleen de begrafenissen uit, maar biedt daarrond ook een heel diensten- en productenpakket, van verzekeringen, administratieve formaliteiten, grafmonumenten, drukwerk, enzovoort. In de consolidatie die al een tijdje aan de gang is in de uitvaartsector, is het totaalaanbod alsmaar belangrijker. De kleintjes, die vaak fors moeten investeren in een mortuarium of andere faciliteiten ten behoeve van het comfort van de nabestaanden, zijn gedoemd om te fusioneren of op te gaan in een groter geheel. In de VS zijn er groeperingen van begrafenisondernemingen die intussen beursgenoteerd zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.