Nieuws Limburg B&K Projects verandert naam in Atrado

B&K Projects verandert naam in Atrado

B&K Projects verandert naam in Atrado

B&K Projects, het Hasseltse (ver)taalbureau van Stefan Vanluyten, heeft de drastische beslissing genomen om helemaal van naam te veranderen. Atrado prijkt voortaan op de naamkaartjes van het bedrijf.

team atrado

“Na meer dan vijftien jaar werd het tijd voor een make-over,” vindt Vanluyten. “We zochten en vonden een transparante en catchy naam, die bovendien verwijst naar (ver)talen. Het woorddeel ‘tra(d)’ kan namelijk gelinkt worden aan Frans, Lets en zelfs Esperanto.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer