Nieuws Limburg BKM doet belangrijke overname in West-Vlaanderen

BKM doet belangrijke overname in West-Vlaanderen

BKM doet belangrijke overname in West-Vlaanderen

Telecom- en IT-bedrijf BKM uit Hasselt heeft sectorgenoot CC@PS overgenomen. Het gaat om een onderneming met een grote klantenkring in West-Vlaanderen, zodat BKM nu ook aan de andere kant van het land voet aan de grond krijgt.

BKM en CC@PS werken al lang samen en versterken nu dus hun partnership. Daarbij wordt het West-Vlaamse bedrijf een onderdeel van de BKM-groep en wordt de oprichter van CC@PS, Kurt Gevaert, opgenomen in het directiecomité van het fusiebedrijf. Dat is nu één van de grootste ICT-integratoren voor ondernemingen in België.

CC@PS blijft fungeren als een aparte organisatie binnen de groep BKM. De naam en uitvalsbasis blijven dus ongewijzigd. , de vestiging en coördinaten alsook deze van uw gangbare contactpersonen blijven ongewijzigd.

Marc Max en Bart Soetaers van BKM zijn blij met de nieuwe telg in de groep. “Met de komst van CC@PS krijgen we extra expertise binnen bepaalde productgroepen en vinden we een perfecte aansluiting op geografisch vlak. Zij hebben tevens sterke partnerships met gerenommeerde merken en laten ons toe om schaalvoordelen te creëren.”

De groep BKM heeft nu een omzet van 30 miljoen euro, meer dan 14.000 klanten en zal 170 mensen tewerkstellen met vestigingen in Hasselt, Steenokkerzeel, Gent en Westrozebeke.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.