Brecht Jehoul mag zich de beste noemen…

Brecht Jehoul van Jehoul Bouwonderneming uit Bree, werd dinsdagavond in Brussel verkozen tot Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar.

Brecht Jehoul studeerde bouwkunde in Diepenbeek aan Hogeschool PXL. Na zijn studies startte hij meteen bij het bouwbedrijf Reynders, waar hij enkele jaren ervaring kon opdoen. In 2014 maakte hij de overstap naar het bedrijf van zijn vader, Bouwonderneming Jehoul, waar hij vervolgens de leiding heeft overgenomen. Op enkele jaren tijd verdrievoudigde de omzet, en telt de bouwonderneming vandaag een 20-tal ervaren medewerkers. "Het resultaat van een doorgedreven visie om te focussen op service en kwaliteit", weet Chris Slaets van Confederatie Bouw Limburg, dat zorgde voor de voordracht van Brecht Jehoul. "Hij steekt graag de handen uit de mouwen, en combineert dat met een 'business driven mindset'. Brecht is tevens een actief bestuurslid binnen Jong CBL, het netwerk van en voor jonge, geëngageerde ondernemers in de bouw. Hij staat er bekend voor zijn organisatietalent."

Brecht Jehoul zegt zelf: “Een grote troef is dat ik elke dag opnieuw te midden van het werk sta. Zo heb ik veel contact met mijn klanten. Ik probeer de opstart van een project bijvoorbeeld altijd zelf te doen, dat is iets wat ik belangrijk vind. In ons bedrijf is het ook de calculator van een project nadien ook van a tot z zorgt voor de uitvoering. Dat er geen onderscheid is tussen beide diensten, maakt ons redelijk uniek."

De laureaat is content met zijn prijs: "Het winnen van deze award was niet noodzakelijk, maar het is wel een hele eer. Ik zie dit als een bekroning voor het harde werk van de afgelopen jaren. Ik draag de onderscheiding ook op aan mijn medewerkers, klanten en iedereen die me ooit het vertrouwen heeft geschonken. En nu terug aan het werk (lacht).”