Nieuws Limburg Broers Loncin openen grote designwinkel in Hasselt

Broers Loncin openen grote designwinkel in Hasselt

Broers Loncin openen grote designwinkel in Hasselt

Na de eerste winkels in Zoutleeuw en Leuven, hebben de broers Glen (32) en Ditri (34) Loncin zopas een nieuwe vestiging van het familiebedrijf Loncin geopend in Hasselt. Aan de Genkersteenweg bieden ze high-end designmerken van meubelen en interieurspullen aan.

Zaakvoerders Glen en Ditri zijn de derde Loncin-generatie in de familiezaak. “Onze grootouders zijn in Zoutleeuw begonnen met een kleinhandel in kwaliteitsmeubels”, zegt Glen Loncin. “Vanaf de jaren negentig verkochten onze ouders dezelfde kwaliteitsmerken die we nu nog steeds verkopen.” De broers zijn zeer gemotiveerd om het succes van de familiezaak verder te zetten. “Ik heb enkele jaren in de zaak in Leuven en Zoutleeuw gewerkt om mijn kennis over design en verkoop op punt te stellen”, aldus Glen. “In Hasselt starten we nu aan het volgende hoofdstuk. Hier is duidelijk interesse voor design, maar de afstand tot de winkel in Zoutleeuw vormde toch een praktische barrière. Vandaar…”

De nieuwe Loncin-winkel is 950 m² groot en bevindt zich op de Genkersteenweg. Er worden zo’n 100 merken aangeboden, waaronder Vitra, Cassina, Knoll en Fritz Hansen. “Klanten vinden hier 1 meubelstuk, maar kunnen ook samen met onze interieurarchitect een totaalproject op maat uittekenen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.