Nieuws Limburg C-level professionals graag bereid om inzichten te delen

C-level professionals graag bereid om inzichten te delen

C-level professionals graag bereid om inzichten te delen

De Limburgse tak van TriFinance, gevestigd op Corda Campus, wil de kennis- en ervaringsoverdracht van belangrijke CEO’s en CFO’s in de praktijk brengen. “Aangezien de coronamaatregelen sterke beperkingen opleggen, willen we met de live broadcasting van 6 inspirerende gesprekken, andere ondernemers en managers voeden met levenslessen en concrete tips & tricks”, zegt Wouter Vanlee, Business Manager bij TriFinance Limburg.

Zoals wel meer organisaties dat in coronavrije tijden deden, bracht consultancybedrijf TriFinance in het verleden regelmatig financiële specialisten en andere managers samen voor netwerking en ervaringsuitwisseling. “Het werd telkens enorm gewaardeerd als wij professionals verenigden om nuttige informatie met elkaar te delen”, weet Wouter Vanlee. “De tijdelijke opschorting van dit soort events in de coronaperiode werd als een groot gemis ervaren. Vandaar dat we de draad oppikken met een digitaal alternatief, waarbij we de next-generation finance professionals en peers uitnodigen om zich te laten inspireren door spraakmakende, Belgische CEO’s en CFO’s.”

Onder de naam Leave Your Mark zullen er straffe sprekers het woord nemen waaronder Ann Desender (CFO Barco), Els Verbraecken (CFO Deme), Eric Pulinx (Deputy CEO BNY Mellon), Joachim De Vos (CEO Living Tomorrow), Nicholas Macchia (CFO Delfood) en Marc Raisière (CEO Belfius). Ze willen met hun getuigenis ondernemingen succesvol navigeren doorheen de verandering. “De voorbije maanden hebben nog maar eens bewezen dat verandering de enige constante is, en dat zowel individuele werknemers als organisaties op zoek zijn naar nieuwe
carrièremodellen”, zegt Wouter Vanlee. “Onze C-level professionals zijn graag bereid om hierover te getuigen en nuttige informatie aan te reiken over hoe die verandering in de praktijk kan worden aangepakt.”

Voor het volledige programma en inschrijvingen kan je terecht op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.