Nieuws Limburg Cegeka zet ambities in Nederland kracht bij

Cegeka zet ambities in Nederland kracht bij

Cegeka zet ambities in Nederland kracht bij

Het Limburgse bedrijf Cegeka, gespecialiseerd in informaticadiensten, gaat zijn activiteiten in Nederland verhogen. Vanaf 1 januari gaat de Nederlandse dochter Databalk voort onder de naam Cegeka. Met de naamswijziging en de kennis en middelen die vanuit de groep worden aangereikt wil Cegeka in Nederland verder groeien in het midden- en kleinbedrijf, de wooncorporaties en de zorgsector.

Naast Cegeka Nederland en België komt er een nieuwe entiteit Cegeka Outsoursing onder de leiding van Paul Cornelisse. Volgens Cornelisse vult Cegeka Outsourcing in Nederland een blinde vlek in. “Nederlandse bedrijven zijn door intensieve standaardiseringen en globalisering wat wantrouwig geworden ten aanzien van outsourcing. Cegeka heeft echter de infrastructuur van een grote speler en de klantgerichtheid van een kleine dienstverlener. Alle ingrediënten zijn aanwezig om versneld en gestructureerd marktaandeel te verwerven in het middensegment en ook onze goede positie in België te versterken”, aldus Paul Cornelisse.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.