Nieuws Limburg Compu City gaat bijna nieuw Apple-materiaal verdelen

Compu City gaat bijna nieuw Apple-materiaal verdelen

Compu City gaat bijna nieuw Apple-materiaal verdelen

Het computerbedrijf Compu City uit Hoeselt heeft een unieke overeenkomst gesloten met het Nederlandse Forza Refurbished. Dat bedrijf is het grootste in de ombouw van gebruikte Apple-producten als iPhones, iPads en MacBooks tot bijna-nieuwe toestellen.

“Forza Refurbished heeft in Nederland klanten als KPN/Telfort, Tele2, Wehkamp en Makro”, zegt Didier Vandoren, zaakvoerder van Compu City. “Het zijn echt grote jongens, die hun vak kennen als de beste. De processen van service, controle en distributie verlopen er strak. Een robot kijkt bijvoorbeeld de iPhones na op meer dan 50 kenmerken. Dat biedt zekerheid naar kwaliteit.”

Het is nu voor het eerst dat ze naar Belgisch Limburg komen. “We zijn heel blij dat Forza hiervoor met ons wil samenwerken”, stelt Didier Vandoren. “Zijn hebben geen eigen winkels en zoeken ‘premium’ verkooppunten, waar de klanten een selectie van 10.000 toestellen kunnen kiezen, testen en keuren. Ze krijgen ook hulp bij het overzetten van hun data en kunnen er een leuk hoesje of bescherming bij kopen. ”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.