Nieuws Limburg Eerste Ford-truck is voor Genk

Eerste Ford-truck is voor Genk

Eerste Ford-truck is voor Genk

CTSL uit Genk, onlangs aangeduid als Limburgse distributeur van de Ford-trucks, heeft als eerste in het land een Ford F-Max mogen leveren. Klant is transportbedrijf Wim Claes, ook al in Genk.

“In se is CTSL een onderhoudsfirma voor trucks en trailers, maar sinds kort mogen we ons ook verdeler noemen van Ford”, vertelt Han Verboven, eigenaar van CTSL. “We zijn in 2018 gestart met dit traject. Maar toen we recent vernamen dat we de eerste firma in België zijn om de Ford F-Max aan een eindklant te leveren, waren we werkelijk in de wolken. Dit is een echte primeur voor België, want zoals iedereen wel weet, is Ford een tijdje weggeweest hier in Limburg.”

Het eerste wapenfeit van CTSL als Ford-verdeler is dus een gloednieuwe Ford F-Max. Deze truck rijdt ondertussen rond in de vloot van Wim Claes, een naburige logistieke firma voor transport, distributie en warehousing. “Wim Claes liet het onderhoud van zijn trucks al uitvoeren door ons”, zegt Heidi Lemmens, bestuurder van CTSL. “Hij kende ons bedrijf heel goed en wat de beslissing vereenvoudigde om de Ford-truck hier te bestellen.”

“Wij waren inderdaad net op zoek naar een nieuwe truck toen het dealership van Ford naar CTSL is gekomen”, vertelt Wim Claes. “Het merk was doorslaggevend voor ons, want als echte Genkenaren ligt Ford ons nog steeds nauw aan het hart. En we zijn dan ook bijzonder trots dat we de kans krijgen om samen met CTSL Ford weer in Limburg te introduceren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.