Nieuws Limburg ES International wordt 'Test & Measurement Solutions'

ES International wordt 'Test & Measurement Solutions'

ES International wordt 'Test & Measurement Solutions'

ES International, voorheen ESI-CIT Groep, verandert van naam. De technologiegroep van Kurt Hensen, voormalig winnaar van de award Jonge Limburgse ondernemer van het Jaar, gaat voortaan als ‘Test & Measurement Solutions’ door het leven. “Daar zijn verschillende redenen voor”, zegt Hensen. ““Ons bedrijf heeft de laatste jaren een behoorlijke gedaanteverandering ondergaan, onder andere met de overname van T&M Solutions in Nederland en de verhuizing naar ons nieuw hoofdkantoor op de Research Campus in Hasselt. Na de uitbreiding naar vijf vestigingen in drie landen, met drie verschillende bedrijfsnamen  wilden we graag onze identiteit onder één uniforme bedrijfsnaam brengen. Test & Measurement Solutions lag dan voor de hand, niet alleen omdat onze vestiging in Nederland al onder die naam bekend was, maar deze nieuwe naam geeft perfect onze kernactiviteiten weer.” De naamzal wellicht snel ingekort worden tot T&M Solutions.

In alle vestigingen van Test & Measurement Solutions  worden volwaardige test- en meetoplossingen ontwikkeld, waarmee de klanten de kwaliteit van hun productieprocessen en/of producten kunnen verbeteren. Zo’n 70 ingenieurs zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van totaaloplossingen.

KUrt Hensen.

KUrt Hensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.