Nieuws Limburg EuroSys pakt prijzen van Dell mee naar huis

EuroSys pakt prijzen van Dell mee naar huis

EuroSys pakt prijzen van Dell mee naar huis

Tijdens het Dell Technologies Forum in Brussel heeft het Limburgse ICT- en telecomhuis EuroSys 3 awards in de wacht gesleept. “Het hoogste aantal voor België en Luxemburg samen”, juicht commercieel directeur Mark Aerts.

Dell EMC heeft heel wat technologie in huis om bedrijven te ondersteunen in hun digitale transformatie. EuroSys is als reseller een trouwe partner van Dell en mocht zich verheugen op 5 nominaties voor de Dell EMC Partner Awards. Deze onderscheidingen werden voor het eerst in België uitgereikt, en kenden in diverse categorieën echte kleppers onder de winnaars, zoals RealDolmen, Securitas, Dimension Data en Proximus SpearIT. Toch was het EuroSys dat met maar liefst 3 hoofdprijzen aan de haal ging: die voor Most Engaged Partner Of The Year, een tweede voor SMB Partner Of The Year en de derde voor New Business.

Mark Aerts, commercieel directeur en bestuurder bij EuroSys is content: “Met 3 awards op 5 nominaties scoren we het hoogst van heel België en Luxemburg”, zegt hij. “Dé bekroning van het harde werk voor het hele EuroSys-team.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.