Nieuws Limburg Gebroeders Crijns verhuist naar nieuwbouw

Gebroeders Crijns verhuist naar nieuwbouw

Gebroeders Crijns verhuist naar nieuwbouw

Gebroeders Crijns, een familiebedrijf in de transportsector onder leiding van Peter en Marc Crijns, neemt zijn intrek in de nieuwe kantoren op het industrieterrein Oude Bunders in Maasmechelen.

Gebroeders Crijns werd in 1976 opgericht, maar al voor die tijd was de Maasmechelse familie actief in de transportsector. Ondertussen zit met de broers Marc en Peter Crijns de derde generatie aan het stuur van de onderneming.

Crijns is vooral bezig met het vervoer van losgestorte minerale grondstoffen met kippers, zoals grind, kwarts- en industriezand. Ook worden er bulkwagens ingezet, voornamelijk voor het vervoer van cement en minerale grondstoffen. Andere ladingen die Crijns regelmatig transporteert, zijn veevoeders en gevaarlijke stoffen (ADR).

Het bedrijf telt intussen 40 trekkers, 70 opleggers en 42 medewerkers. De ruimte om de operationele activiteiten aan te sturen was te klein geworden. Vandaar dat werd geïnvesteerd in een nieuw kantoorgebouw van 305 m². Architect Davy Raemen zorgde voor het ontwerp, bouwbedrijf Mathieu Gijbels voor de uitvoering. Op 6 maanden tijd was het project klaar, inclusief het interieur van Patrick Janssen en YP Eurofix.

Daarmee is de basis gelegd voor de verdere groei die Marc en Peter Crijns beogen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.