Nieuws Limburg Genks bureau sluit aan bij groter geheel

Genks bureau sluit aan bij groter geheel

Genks bureau sluit aan bij groter geheel

Marketingbureau Social Ctrl uit Genk behoort voortaan tot het Kempense digital agency Tunity Group. CEO Indira Vandormael heeft daarover, na een lange selectieronde, een deal bereikt met Fabio Romagnoli van de Geelse sectorgenoot.

Social Ctrl is een marketingbureau met specialisatie in socialemediabeheer. CEO Indira Vandormael ging op zoek naar een nieuwe businesspartner en kandidaat-overnemer toen haar vennoot onlangs besliste om na 5 jaar een totaal andere weg in te slaan. “Van alle kandidaten kwam Tunity uit Geel als meest geschikte uit de bus”, vertelt Indira. “Fabio Romagnoli, zaakvoerder van Tunity, zag heel wat opportuniteiten en synergieën in de samenwerking.”

De nieuwe eenheid zal door de krachtenbundeling het aanbod kunnen verruimen. “Klanten vonden het altijd spijtig als ze naar een externe partner moesten voor bepaalde diensten. Binnen de nieuwe structuur kunnen we hen opvolgen van A tot Z”, aldus nog Indira Vandormael.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.