Nieuws Limburg Groot contract voor Tongerse aankoopadviseurs

Groot contract voor Tongerse aankoopadviseurs

Groot contract voor Tongerse aankoopadviseurs

De groep Emmaüs is een netwerk van 24 ziekenhuizen en andere sociale voorzieningen in de provincie Antwerpen, dat zowat 5500 mensen tewerkstelt. Om hun aankoopbeleid te stroomlijnen, heeft het bestuur beslist om in zee te gaan met Redosa uit Tongeren. Dit bedrijf van de broers Jean-Marie en Hugo Cloesen is gespecialiseerd in ‘strategic value management’, waarbij de processen en procedures van het aankoopbeleid worden geëvalueerd, aangepast en uitgevoerd. Redosa is vooral actief bij KMO’s die geen eigen aankoopdienst hebben, en in ziekenhuizen. De onderneming uit Tongeren haalde het grote contract binnen na een competitie met 8 andere aanbieders.

Voor een organisatie als Emmaüs betekent een efficiënter aankoopbeleid al snel een besparing van ettelijke miljoenen. De groep spendeert per jaar al snel 120 miljoen euro. Redosa stelt een besparing voorop van minstens 5%.

Hugo (links) en Jean-Marie Cloesen van Redosa.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.