Nieuws Limburg Grote orders en Franse doorbraak voor LAG

Grote orders en Franse doorbraak voor LAG

Grote orders en Franse doorbraak voor LAG

Norbert Dentressangle, één van de grootste transportbedrijven van Europa, heeft zopas 28 bulkopleggers afgehaald bij LAG Trailers in Bree. De bulkwagens zullen specifiek worden gebruikt om suiker en andere voedingsmiddelen via de ferry te vervoeren tussen Frankrijk en Groot-Brittannië. Voor LAG Trailers is het een belangrijk order omdat deze referentie de verdere doorbraak op de –doorgaans erg protectionistische- Franse markt zal versnellen.

PB_SITRA_2015_WEB_04
Daarmee houdt het aantal mooie bestellingen voor de Breese onderneming niet op. Sitra, een transportbedrijf met hoofdzetel in Ieper, heeft bij LAG een order geplaatst van maar liefst 100 opleggers. Ook hiermee zullen in hoofdzaak levensmiddelen vervoerd worden. De helft van de bestelling bestaat uit bulkcontainers. Een strategische keuze van Sitra om meer multimodaal transport uit te voeren, waarbij de opleggers ook via het spoor en waterwegen vervoerd kunnen worden.

Voor LAG Trailers betekenen de bestellingen een bevestiging van de gunstige economische flow. Daarmee is er ook stabiliteit in de werkzekerheid voor de 450 mensen die er hun brood verdienen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.