Nieuws Limburg Hasseltse IT’er is Most Valuable Professional

Hasseltse IT’er is Most Valuable Professional

Hasseltse IT’er is Most Valuable Professional

Ivan Lieckens, Sitecore Architect bij Cegeka, werd benoemd tot Most Valuable Professional (MVP) in de IT-wereld. Sitecore zelf is wereldleider in zijn branche en stelt wereldwijd meer dan 26.000 ontwikkelaars te werk. Slechts 141 van hen kregen de eretitel MVP.

lieckensSitecore reikt voor de negende keer de jaarlijkse MVP’s uit, een bijzondere erkenning voor voorvechters van technologie en digitale strategie. MVP’s delen hun passie en expertise wereldwijd zowel on- als offline met partners en klanten van Sitecore. De award beloont de meest actieve Sitecore-experten die zich inzetten om zowel de gebruikerservaring als de bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Ivan Lieckens richtte de Sitecore User Group Belux mee op, neemt actief deel aan de community en laat geen kans onbenut om zijn diepe en brede kennis te delen. “Deze MVP-award voor Ivan bewijst onze passie om technologische uitdagingen aan te pakken,” zegt Peter Ryckaert, directeur bij Cegeka. “Het illustreert ook dat wij een betrouwbare partner zijn voor Sitecore.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.