Nieuws Limburg Hebt u de beste Limburgse bedrijfsfilm?

Hebt u de beste Limburgse bedrijfsfilm?

Hebt u de beste Limburgse bedrijfsfilm?

We houden van een flinke portie professionele bedrijfscommunicatie, en zeker als die uit Limburg komt… Vandaar ook dat we graag optreden als naampartner van het grote Made in Limburg Bedrijfsfilmfestival. Ondernemingen die op technisch en inhoudelijk vlak een leuke bedrijfsfilm hebben laten maken, kunnen zich tot 24 mei via de website kandidaat stellen om de titel voor Beste Bedrijfsfilm 2013 in de wacht te slepen.

movie-clapboardWie het uiteindelijk wordt, zal door een professionele jury worden bepaald. De bekendmaking gebeurt door gouverneur Reynders tijdens een gala-avond op 30 mei in de Tiendschuur van de Abdij Herkenrode. “Dit festival zet de Limburgse bedrijven in de kijker,” aldus Goele Lemmens, organisator van het festival. “Het is een uniek concept. Het is ook de perfecte gelegenheid om na de uitreiking nog even het glas te heffen in aanwezigheid van Limburgse topondernemers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.