Nieuws Limburg Indiërs gaan drinken uit Limburgse flessen

Indiërs gaan drinken uit Limburgse flessen

Indiërs gaan drinken uit Limburgse flessen

Kambukka, het Hasseltse bedrijf dat de drinkbekers van het merk Contigo promoot, verkoopt en verdeelt, heeft van de Amerikaanse producent de licentie gekregen om ook de verkoop in India te gaan doen. Een belangrijke stap voor het jonge bedrijf van Stijn Lowette, Stan Lowette en Tom Hoogmartens.

Contigo producten“We hadden al de exclusiviteit voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, waar we op een totaal van 36 actieve landen, een groei van 41 procent wisten te realiseren,” vertelt mede-oprichter Stijn Lowette. “Omdat de Amerikanen onze manier van aanpak weten te waarderen en erg blij zijn met onze groeicijfers, mogen we nu ook India erbij nemen. Dit opent ontzettend veel nieuwe groeimogelijkheden voor ons. We rekenen sowieso op een uitstekend jaar 2013.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.