Nieuws Limburg Jan Boots gaat met partners steden pimpen

Jan Boots gaat met partners steden pimpen

Jan Boots gaat met partners steden pimpen

BRO België, het bureau voor centrummanagement, stadsvernieuwing en andere diensten aan overheidsorganisaties, heeft samen met 2 partners het concept CityD opgericht. Het is de bedoeling om steden en gemeenten via een totaalaanpak, een nieuwe identiteit en positionering te geven.

janboots“Openbare besturen en andere marktpartijen hebben een scherp profiel nodig om aantrekkelijk te blijven voor hun bewoners, bedrijven en bezoekers,” vindt Jan Boots. “Daarvoor gaan ze op zoek naar externe expertise in bijvoorbeeld stads- en gebiedsontwikkeling, retail- en commercieel vastgoed, proces- en centrummanagement, enzovoort. Tot dusver moeten ze deze diensten echter steeds apart inkopen. Vandaar dat wij samen met vastgoedexpert Quares (Mechelen, Sint-Niklaas) en marktonderzoeksbureau WES (Brugge), CityD hebben opgericht. Op die manier krijgen steden en gemeenten een planmatig totaalproject voorgeschoteld op basis van een strategische langetermijnvisie.”

Jan Boots neemt in het nieuwe concept het luik voor retail, centrum- en procesmanagement voor zijn rekening. “Samen met onze partners moeten we erin slagen om dynamische en onderscheidende binnensteden en handelskernen tot stand te brengen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.