Nieuws Limburg Jordens DC vult de wolken boven Tongeren

Jordens DC vult de wolken boven Tongeren

Jordens DC vult de wolken boven Tongeren

ghislain jordensBedrijven en andere klanten die hun toepassingen virtueel ‘in the cloud’ willen stockeren en beheren, moeten hiervoor niet langer naar Brussel of Antwerpen. Het datacenter (DC) Jordens in Tongeren heeft namelijk flink geïnvesteerd om een eigen dienstverlening voor deze oplossingen te kunnen aanbieden. “Grote operatoren als Belgacom en Telenet doen dit ook, maar dan alleen in de publieke datacenters in grote agglomeraties buiten de provincie,” zegt Ghislain Jordens. “In dat opzicht zijn we dus erg uniek voor Limburg.”

“Daarbuiten hebben wij nu geïnvesteerd in de infrastructuur, zodat de klant alleen de software en gegevens moet aanleveren,” aldus nog de zaakvoerder. “Hiermee is het uiteraard de bedoeling om ons marktaanbod uit te breiden in de brede zin van het woord. We openen ons datacenter dus voor zowel de resellers, kmo’s als grote multinationals.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.