Nieuws Limburg Kimmenade wint leuke prijs voor veilig werken

Kimmenade wint leuke prijs voor veilig werken

Kimmenade wint leuke prijs voor veilig werken

Kimmenade, het bedrijf dat vanuit Opglabbeek performante dakdichtingsproducten levert, heeft van de grote, internationale groep CRH een mooie onderscheiding gekregen. Ingrid Foerier, directeur van Kimmenade, mocht zopas de Safety Award in ontvangst nemen als bekroning voor de veiligheid op de werven.

Meer concreet voerde Kimmenade een project uit van dakwerken bij Marlux in Tessenderlo, dat tot de CRH-groep behoort. De klant was danig onder de indruk en nomineerde Kimmenade voor de Safety Awards. Met goed gevolg, want het Opglabbeekse bedrijf wist tijdens een grote award-show één van de hoofdprijzen weg te kapen.

Ingrid Foerier van Kimmenade werd op het podium geroepen door Edwin Bouwman, lid van de Europese raad van bestuur van CRH, die haar de prestigieuze trofee mocht overhandigen. “Voor ons is deze award de bevestiging dat onze werknemers een hoog niveau halen op het gebied van veiligheid, niet alleen op papier zoals met ons VCA-certificaat, maar vooral ook in de praktijk”, reageert een tevreden Ingrid Foerier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.