Nieuws Limburg KRC Genk-supporter aan hoofd van IT-huis met 300 mensen

KRC Genk-supporter aan hoofd van IT-huis met 300 mensen

KRC Genk-supporter aan hoofd van IT-huis met 300 mensen

Limburger Benny Moonen is bij het internationale IT-huis Devoteam gepromoveerd tot algemeen directeur voor België. Hij krijgt er de leiding over 300 medewerkers en moet dat aantal verdubbelen tegen eind 2020, met een omzet van 100 miljoen euro.

Benny Moonen werkt ruim tien jaar voor Devoteam en is er sinds 2012 operationeel directeur voor België. Ons land is één van de vier hubs voor de Franse, beursgenoteerde informaticadienstverlener, naast Duitsland, Spanje en thuisland Frankrijk. Tegen eind 2020 wil Devoteam de omzet doen groeien van 555 miljoen naar 1 miljard euro.

De ambitie van Moonen is om daar in Belux 10 procent van te realiseren. “Dit willen we onder meer doen via gerichte overnames om ons te versterken in onze kerndomeinen. Daarnaast willen we jaarlijks 10 procent organisch blijven groeien met een gezonde, operationele marge”, aldus de nieuwe baas.

“We werken in België onder meer voor grote bedrijven en organisaties zoals BNP Paribas Fortis, Engie, Proximus, het Riziv, Smals en Telenet. Om onze groeidoelstellingen in België te behalen, zullen we als aantrekkelijke werkgever onze talentrijke medewerkers verder ontwikkelen en nieuwe talenten aantrekken. Ik zal mij ook blijven toeleggen op onze strategische partnerships met onder meer Red Hat, waarvoor we in België sinds december de enige Professional Services Partner zijn.”

Benny Moonen werkte na zijn ingenieursstudies aan de KU Leuven (campus Diepenbeek) voor Siemens, alvorens hij in 2007 de overstap maakte naar Devoteam België. Hij is 44, gehuwd, heeft een dochter en gaat in zijn vrije tijd als supporter van Racing Genk geregeld naar een wedstrijd in de Luminus Arena kijken. Uit het goede hout gesneden dus! 😉

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.