Nieuws Limburg Lezen en wassen met nieuw toestel van iChannel

Lezen en wassen met nieuw toestel van iChannel

Lezen en wassen met nieuw toestel van iChannel

Ook bij iChannel in Sint-Truiden, gespecialiseerd in digitale infoborden, spelen ze creatief in op de coronacrisis. Via een zuil wordt zowel nieuws als alcoholgel verspreid.

“We bieden een nieuw toestel aan voor bijvoorbeeld winkels, het onthaal van een bedrijf of de wachtzaal van een dokter”, zegt zaakvoerder Ronny Joris. “De monitor kan gebruikt worden voor communicatie rond het coronavirus, maar ook voor nieuwsberichten, het weerbericht of advertentieruimte.” Ook de nieusitems van Made in Limburg worden trouwens via de schermen van iChannel verspreid.

“Daarnaast is er in ons nieuwe toestel een dispenser voor alcoholgel ingebouwd”, aldus nog Ronny Joris. “Op die manier verenigen we twee functies. De toepassing zal ook na de coronacrisis haar nut bewijzen. We zijn intussen gewoon geraakt aan de handhygiëne, het zou me niet verbazen als we die routine ook na deze crisis zullen voortzetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.