Nieuws Limburg Loois IT-huis mag zich pionier noemen

Loois IT-huis mag zich pionier noemen

Loois IT-huis mag zich pionier noemen

Tracs Systems, een IT-bedrijf uit de groep van ondernemer Peter Croonen, is uitgeroepen tot Digital Pioneer 2020. De onderneming uit Tessenderlo krijgt de prijs omwille van een knap platform dat ze ontwikkeld hebben voor de automatisering van carwashes.

Tracs Systems is gespecialiseerd in software voor zelfbedieningssystemen. Vanuit die expertise werden ze in 2018 gecontacteerd door De Wasstraat – één van de grootste carwashes van het land. “Na een grondige analyse zijn 3 van onze 7 ontwikkelaars hier zo’n twee jaar mee bezig geweest”, zegt COO Christian Vandepoel. “Het heeft geleid tot een oplossing die gekoppeld is aan betaalautomaten, automatisch facturen aanmaakt, de nummerplaat van de vaste klanten herkent, en nog meer toepassingen die een wasbeurt volledig automatisch en contactloos doen verlopen.”

PayWashGo zoals het platform werd gedoopt, werd opgemerkt door de jury van de Trends Digital Pioneer Awards. Het bedrijf uit Tessenderlo werd zelfs aangeduid als één van de drie laureaten. “Een heel mooie onderscheiding waar we heel trots op zijn”, aldus CEO Peter Croonen. “We zijn blij dat onze aanpak en vooral de opgeleverde projecten door zowel klanten als externe experts gewaardeerd worden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sint-Truiden
Sint-Truiden

Nieuw bedrijf voor Karin Van De Velde

Het Truiense contactcenter Callexcell krijgt een baby. De nieuwe telg Whizzkits gaat de klantendiensten van bedrijven helpen met het digitaliseren… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.