Nieuws Limburg M-Soft (Overpelt) doet overname voor Apple-gebruikers

M-Soft (Overpelt) doet overname voor Apple-gebruikers

M-Soft (Overpelt) doet overname voor Apple-gebruikers

De Overpeltse M-Soft Group, actief in de ICT, heeft de overname afgerond van Just Software uit Dilbeek. Just Software is producent van DAVE, een volledig geïntegreerde bedrijfssoftware die speciaal ontwikkeld werd voor de KMO én het enige ERP-pakket in België is dat geschikt is voor OS X van Apple.

gebouw msoft“Om de continuïteit van zowel onze producten als onze dienstverlening en tewerkstelling te garanderen, hebben wij in M-Soft Group een zeer betrouwbare en financieel sterke partner gevonden,” vertelt Hilde Vandenbranden, adjunct-zaakvoerder van Just Software.

Voor M-Soft Group is het een uitbreiding van het aanbod, waarbij de ERP-software nu wordt aangeboden voor elke type van besturingssystemen (Windows, Unix, Linux en OS X). “Daarmee biedt deze overname een grote toe­gevoegde waarde voor onze verdere positionering op de internationale ICT-markt,” aldus Paolo Senes, CEO van M-Soft Group.

M-Soft Group is nu eigenaar van de ICT-bedrijven M-Soft nv, Jamadata nv en Just Software bvba.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.