Nieuws Limburg Nascom gaat op in Vlaams geheel

Nascom gaat op in Vlaams geheel

Nascom gaat op in Vlaams geheel

Het Genkse bedrijf Nascom, gespecialiseerd in digitale toepassingen voor bedrijven, behoort voortaan tot de groep Make It Fly. Dat is het gevolg van de fusie tussen de Brugse eigenaar Duo en een sectorgenoot uit Gent.

Nascom werd werd in 2003 opgericht door Jonas Coenen en kende een erg sterke start. Na de verkoop was het vervolg eerder grillig te noemen. LRM stapte in om de meubelen te redden en in 2016 volgde een overname door de Brugse sectorgenoot Duo. Dit bedrijf slaat nu de handen in elkaar met het Gentse Corecrew. Samen worden Nascom, Duo en Corecrew nu gegroepeerd onder de naam Make It Fly.

De groep telt in totaal 55 medewerkers, die worden aangestuurd door Véronique Dugardyn (van Duo). Het dagelijks management van Nascom blijft in handen van COO Yves Vanstraelen.
Make It Fly richt zich vooral tot middelgrote en grote ondernemingen, die volop bezig zijn met de digitale transformatie. “We zijn meer dan een ontwikkelaar van websites en mobiele applicaties”, stelt Dugardyn. “Die zijn vaak slechts de uitvloeisels van oplossingen die we aanbieden om bedrijfsprocessen te digitaliseren. Het samenbrengen van de drie bedrijven zal onze slagkracht verhogen.”

De 3 individuele merknamen, waaronder dus Nascom, zullen wel behouden blijven. In 2019 bedroeg de omzet van de drie bedrijven samen ruim 5,5 miljoen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.