Nieuwe COO voor doorbraak Genks IT-huis

Mireille Tits

Het Genkse IT-huis Mitch&Mates heeft Mireille Tits aangetrokken als COO. Daarmee krijgt de voormalige Managing Partner van Belfius cvba dus de operationele leiding van het vroegere Innovation Studio in handen.

Mitch&Mates is een sterke groeier in IT-toepassingen voor de zorgsector. Een vijftal zorginstellingen maken momenteel gebruik van hun systemen, die vooral de bedoeling hebben om zorgverstrekkers, patiënten en administratie met elkaar te verbinden.

Het bedrijf bouwt in die sector telkens nieuwe toepassingen, zoals recent nog een geautomatiseerde aanmeldingsprocedure voor patiënten en een digitale medische vragenlijst.

De verdere uitbouw van het bedrijf wordt toevertrouwd aan Mireille Tits. “Ik ben bijzonder onder de indruk van de producten, integratiemogelijkheden en het marktpotentieel van Mitch&Mates en sta klaar om met mijn ervaring de volgende groeifase van dit dynamische bedrijf te begeleiden en te organiseren,” zegt ze. Die groei moet zich ook internationaal doorzetten. De Genkse onderneming bezocht hiervoor al enkele grote beurzen in het thema van e-health, zoals in Utrecht, Las Vegas en weldra Barcelona.