Nieuws Limburg Nieuwe topondernemers in spé: volg de GenZ Award LIVE!

Nieuwe topondernemers in spé: volg de GenZ Award LIVE!

Nieuwe topondernemers in spé: volg de GenZ Award LIVE!

Dinsdagavond om 19u is het zover: dé finale van de ondernemerswedstrijd Jong Voka GenZ Award! Na twee selectierondes blijven er 4 teams over om met de prijzenpot van -jawel- 25.000 euro naar huis te gaan. De finale zou normaal gezien plaatsvinden met live-publiek in discotheek Versuz… Om corona te dribbelen, biedt Made in Limburg u een alternatief aan: de finale LIVE bijwonen via een videostream!

De Jong Voka GenZ Award is een ondernemerswedstrijd voor Limburgse studenten van UHasselt en Hogeschool PXL. Het beste ondernemersidee van de deelnemende teams wordt zorgvuldig geselecteerd en rijkelijk beloond. De 4 teams die nog in de running zijn, stellen in de finale hun businessplan voor aan een professionele jury. Die beslist, samen met de televoting van onze kijkers, over wie er naar huis gaat met een geldprijs van 15.000 euro cash én 10.000 euro aan kwalitatieve opleidingen aan de KamerAcademie van Voka Limburg.

Wie krijg je te zien op dinsdagavond?

Smoothy is de cloudpartner die vooruitstrevende web-bureaus, start-ups en kmo’s helpt betere software te ontwikkelen, deze sneller bij hun klanten te krijgen en sneller te innoveren dan hun concurrenten.

Shampop produceert single-use en ecologisch verantwoorde shampootabletjes – “Shampops” – ter grootte van een 20 eurocent muntstuk.

E-course is een gebruiksvriendelijk e-leaning platform voor bijscholing van werknemers. Zowel externe opleidingen als interne bedrijfsopleidingen worden digitaal aangeboden.

Festible maakt met een digitaal bonnensysteem komaf met aanschuiven en haspelen met contant geld op events.

Ook de kijkers op de livestream kunnen winnen… Wat denk je van een een dag rijden in een vette Mercedes, acht uur gratis kluswerken of een groene pimp van je kot? Online volgen: dat is de boodschap!

Wil je dus dinsdag om 19u de livestream volgen, klik dan op deze link en geniet van de finale!

Deze service wordt mogelijk gemaakt door de partners van dit initiatief: Made in Limburg, APK Group, Jansen the Building Company en JBC.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.