Nieuws Limburg Norriq verkozen in prestigieus netwerk van Microsoft

Norriq verkozen in prestigieus netwerk van Microsoft

Norriq verkozen in prestigieus netwerk van Microsoft

Softwarehuis Norriq uit Hasselt (en Tremelo) is door Microsoft erkend als lid van de prestigieuze Inner Circle. De bekendmaking gebeurde op de wereldwijde partnerconferentie van Microsoft, WPC 2014 (Worldwide Partner Conference), die zopas plaatsvond in Washington D.C.

norriq hasselt“Wij zijn er trots op dit doel te hebben bereikt,” zegt Bo Martinsen, CEO van Norriq. Slechts een handvol partners van Microsoft in de wereld is erin geslaagd geselecteerd te worden voor de Inner Circle en de President´s Club. Een duidelijke erkenning van de kant van Microsoft. De leden worden door Microsoft beschouwd als de absolute elite van hun wereldomvattende partnernetwerk.”

Norriq weet ook waarom Microsoft hen heeft uitverkoren: “Deze erkenning is het resultaat van de manier waarop wij erin geslaagd zijn een aantal belangrijke zakelijke mijlpalen binnen het concern te verwezenlijken. Het is ook prettig te zien dat het topmanagement van Microsoft onze aandacht voor klantentevredenheid erkent en rekening houdt met de nieuwe oplossingen die wij voortdurend op de markt lanceren,” aldus Bo Martinsen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.