Nieuws Limburg Officenter Maastricht zo goed als uitverkocht

Officenter Maastricht zo goed als uitverkocht

Officenter Maastricht zo goed als uitverkocht

officenter maastrichtAmper een half jaar na de officiële opening mag het Officenter in Maastricht al bijna het bordje ‘volzet’ aan de deur hangen… De eerste buitenlandse vestiging van het flexibele kantorenconcept uit Hasselt, wist met de Nederlandse Rijkswaterstaat een grote vis aan de haak te slaan. Deze overheidsorganisatie neemt vanaf 1 oktober meteen 90 van de 150 plaatsen in, zodat 85% van het complex is gevuld. Samen met de vestigingen in Hasselt, Turnhout en Aartselaar werken er dan meer dan 500 mensen voor 300 ondernemingen in de kantoren van de Officenters.

De volgende uitdaging voor Christa Jouck (links op de foto) is de opening van een vestiging in Leuven. Daar moet een cluster van businesscentra met een totale oppervlakte van 15.000 m², tegen einde 2014 de deuren openen. Daarmee blijft het tempo gehandhaafd om elk jaar een bijkomend Officenter te openen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.